Ipod resetten

Een Ipod is een erg mooi apparaat. In de loop der jaren is de muziekspeler van Apple steeds geavanceerder geworden. Er zijn inmiddels erg veel soorten Ipod’s op de markt. De Ipod nano, Ipod mini, Ipod shuffle, Ipod Touch, Ipod classic en de Ipod. Maar ook de Ipod kan af en toe vast lopen. Als deze dan niet meer reageert, moet u hem resetten. In deze handleiding word voor alle soorten Ipods stap voor stap uitgelegd hoe dit in zijn werking gaat. Het is van belang dat u weet welke Ipod u heeft en van welke generatie. Ook is het van belang dat u de Ipod tijdens het resetten niet aangesloten heeft aan de computer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ipod met clickwheel

de Ipods met clickwheel zijn:

 • Ipod nano ( generatie 1 tot 5)
 • Ipod classic
 • Ipod ( 5de generatie)
 • Ipod met clickwheel
 • Ipod mini ( generatie 1+2)
 1. Schakel de vergrendelknop in en uit. (Schuif deze naar de vergrendelpositie en zet hem vervolgens weer uit.)
 2. Houd de menuknop en de selectieknop ongeveer 6 tot 8 seconden ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt. U moet deze stap mogelijk herhalen.

Ipod Shuffle

 1. Zet de schakelaar van de iPod shuffle in de uit-stand. Let wel dat u geen groen streepje bij de schakelaar ziet als deze is uitgeschakeld.
 2. Wacht vijf seconden. Wacht tien seconden bij de iPod shuffle (generatie 3+4).
 3. Zet de schakelaar in de standShuffle. De groene streep is in beide standen te zien. Bij de iPod shuffle ( generatie 2+4) schakelt u de aan/uit-schakelaar aan (en ziet u de groene streep).

Ipod Touch

 • Houd zowel de knop voor de sluimerstand als de thuisknop tegelijk minimaal tien seconden ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.

Ipod nano ( generatie 6)

 • Houd de knop voor de sluimerstand en de knop Volume omlaag tegelijk minimaal acht seconden ingedrukt of totdat het Apple logo verschijnt. U moet deze stap mogelijk herhalen.

Problemen

Als het resetten op deze manier niet lukt, of u blijft problemen houden. Klik dan hier voor ondersteuning van Ipods via de website van Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *