Online voetbal kijken met TvAnts

Lijkt het je leuk om verschillende uitzendingen uit meerdere landen te bekijken? Dat kan heel eenvoudig met het P2P programma TvAnts, je hoeft alleen het programma te installeren en de rest gaat vanzelf. Hoe meer mensen naar een bepaalde zender kijker hoe sneller en hoe beter de beeldkwaliteit van de uitzending.

Wat is TvAnts?

TvAnts is een applicatie die het mogelijk maakt om televisie te kijken op de computer (via internet). De applicatie heeft veel configuratie opties die je zelf kunt aanpassen. Een van de meerdere opties is dat je de applicatie taal kunt veranderen.

Gebruik van TvAnts

  1. Download eerst het programma TvAnts, klik op ‘Free download’.
  2. Klik na het downloaden dubbel op het bestand ‘Tvantssetup.EXE’ om te installeren.
  3. Indien je TvAnts hebt geïnstalleerd start je het programma op.
  4. Klik in het volgende venster op ‘Blokkering opheffen’ en scroll daarna door een lijst met verschillende kanalen om het gewenste kanaal te kiezen, hiervoor klik je er dubbel op of kies je ‘Selected’.
  5. Om een kanaal sneller te vinden ga je naar het tabblad ‘Search’ en typ je in de zoekbalk de naam van het kanaal die je wilt hebben.
  6. Je bent nu op een kanaal, je zult onderin een venster zien met volumeregeling, balansregeling en dergelijke. Om naar een voetbalwedstrijd uit eredivisie te kijken ga je naar eredivisie.
  7. Als je nu op de website bent klik je op ‘Live Sports’.
  8. Klik daarna op ‘Football’ en kies een website die je wilt bekijken (let op: omdat het live is, kun je de wedstrijden alleen zien op de aangegeven tijden).
  9. Klik vervolgens op het tv-icoontje van een wedstrijd.
  10. Kijk daarna waar TvAnts staat en klik op ”play’ om de uitzending te bekijken.

Zie ook snelrennen.nl voor gelijksoortige artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *