Whatsapp Hacker 2013

Whatsapp is de meest bekende chatprogramma voor mobiele telefoons.  Het versturen van Whatsapp-berichtjes naar elkaar wordt in het volksmond ook wel  “appen” genoemd.    Het schijnt zelfs zo te zijn dat Google naar verluidt $1 miljard dollar voor Whatsapp over heeft. Via Whatsapp,  vroeger via MSN,  wordt met elkaar gechat.  Het is de meest ideale manier om in contact te blijven met familie, vrienden en kennissen.

En wanneer een chatprogramma bekendheid geniet,  rijst hoe dan ook de vraag op: “Kun je Whatsapp Hacken?”.  De meest voor de hand liggende antwoord op die vaak gestelde vraag is.  “Nee, in principe niet”, maar dat is natuurlijk niet zo.  Alles is te hacken,  daar heb je meestal geen pasklare oplossing voor.  Het kost gewoon een hoop tijd en geld!

Er zijn echter verschillende websites op het internet,  zoals deze,  die wél claimen dat er een pasklare oplossing is.  Op deze website kun je bijvoorbeeld de Whatsapp Hacker 2013 downloaden!

Wat moet je weten over Whatsapp Hacker 2013?

Met Whatsapp Hacker 2013 kun je snel en eenvoudig Whatsapp Hacken,  het staat ook wel bekend als de Whatsapp Spy Logger,  welke elke vorm van Whatsapp-communicatie bespioneert.   Hierbij laat de Whatsapp Spy Logger géén enkele spoor achter – en kan de eigenaar zélf niet achterhalen wie hem aan het bespioneren is!

Het hacken van Whatsapp in 2013 is dus gewoon mogelijk – en degene die zegt dat het niet mogelijk is,  zit fout.  Er is echter één probleem: je kunt Whatsapp niet op afstand hacken.  Om Whatsapp berichten te kunnen bespioneren, moet je toegang hebben tot de smartphone zelf om deze kwaadaardige software daarop te installeren!

 

 

 

Vrienden verwijderen op Facebook

Bijna iedereen heeft vandaag de dag Facebook. Dingen toevoegen aan je account is niet zo moeilijk, maar deze vervolgens weer verwijderen duurt vaak wat langer. Het verwijderen van vrienden hoort hier echter niet bij. Met één klik word de persoon uit je vriendenlijst gehaald.

De persoon die je verwijderd uit je vriendenlijst krijgt hier géén melding van. Wel gaat de betreffende persoon uit jouw vriendenlijst en jij ook uit de vriendenlijst van de persoon.  De ex-vriend kan vervolgens alleen nog het openbare gedeelte van jouw profiel zien, net zoals iedereen op Facebook. Het gedeelte dat openbaar is van jouw account kun je zelf aanpassen. Bij Account- Privacyinstellingen kun je alles instellen. Ook kun je de persoon blokkeren dan heeft alleen de specifieke persoon geen toegang meer tot jouw profiel.

Er zijn meerdere methodes op een vriend uit je lijst te verwijderen. In deze handleiding worden de meeste fundamentele methodes behandeld.

  1. Allereerst word de methode besproken om vanaf je eigen profiel een persoon te verwijderen.
  2. Vervolgens word de methode besproken om een persoon te verwijderen vanaf het profiel van die persoon.
  3. Daarna word de methode besproken om de persoon te verwijderen en direct te blokkeren, zodat die geen toegang meer heeft tot jouw profiel.

1. Vanaf eigen profiel

Het verwijderen van een vriend vanaf je eigen profiel gaat als volgt:

  • Log in op facebook.com met je inloggegevens en wachtwoord.
  • Ga vervolgens naar je eigen Profiel en klik in het linkermenu op Vrienden.
  • Vervolgens krijg je een lijst te zien met al jouw vrienden.
  • Zoek de desbetreffende vriend op in de lijst en klik achter de naam op het blok Vrienden.
  • Vervolgens klik je op Verwijderen als vriend
Er verschijnt een venster waarop wordt gevraagd of je de persoon wilt verwijderen.
Kies voor ‘Verwijderen uit vriendenlijst’ om je keuze definitief te maken en de vriend te verwijderen.

2. Vanaf profiel ex-vriend

Het verwijderen van een vriend vanaf het profiel van die persoon gaat als volgt:
  • Log in op facebook.com met je inloggegevens en wachtwoord.
  • Zoek het profiel van de persoon met de zoek-balk bovenin.
  • Op het account van de persoon zie je rechtsboven het blok Vrienden.
  • Vervolgens klik je op Verwijderen als vriend
Er verschijnt een venster waarop wordt gevraagd of je de persoon wilt verwijderen.
Kies voor ‘Verwijderen uit vriendenlijst’ om je keuze definitief te maken en de vriend te verwijderen.

3. Persoon blokkeren en verwijderen

Om ervoor te zorgen dat een persoon die jij wilt verwijderen als vriend niet meer alles kan zien wat jij op Facebook doet kun je de persoon verwijderen en vervolgens blokkeren.
  • Log in op facebook.com met je inloggegevens en wachtwoord.
  • Zoek het profiel van de persoon met de zoek-balk bovenin.
  • Klik rechts bovenin in het blok Bericht op de pijl naar beneden.
  • Vervolgens klik je op Rapporteren/blokkeren.
  • Er verschijnt een venster waarin je precies kun aangeven wat de persoon nog kan zien, en of je de persoon wilt verwijderen als vriend.
Als je wilt kun je ook de reden aangeven dat je de persoon blokkeert. Dit is niet verplicht.
Klik vervolgens op Doorgaan om de persoon te blokkeren en te verwijderen.
Hier is nog een Youtube video, methode 1 en 2 worden weergeven:
[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=26IZyZd4UTQ’]